LeiderschapsDNA - Basis & Responsgedrag

Basisgedrag:


Het doel van dit assessment is vast te kunnen stellen waar uw voorkeuren liggen als het gaat om uw basisgedrag. Wat wordt met basisgedrag bedoeld? Hiermee wordt bedoeld het natuurlijke gedrag van iemand, niet beïnvloed door zijn omgeving (dus hoe u handelt en denkt zonder dat er iemand in uw omgeving is).
 
In het assessment worden 104 korte omschrijvingen van gedragskenmerken gegeven. Deze zullen over het algemeen direct begrepen kunnen worden, in een enkel geval staat een nadere omschrijving tussen haakjes achter het kenmerk vermeld.
 

  • U dient alle vragen te beantwoorden
  • U kunt telkens een waarde toekennen in een schaal van  1 tot en met 5
  • De laagste waarde 1 geeft u indien het genoemde gedragskenmerk totaal niet op u van toepassing is
  • De hoogste waarde 5 geeft u indien het genoemde gedragskenmerk 100% op u van toepassing is 


Resultaat


U krijgt inzicht in uw voorkeuren als het gaat om uw basisgedrag. Wanneer u tevens de vragenlijst voor het responsegedrag heeft ingevuld, kunt u ook vaststellen in welke mate u uw gedrag aanpast aan uw omgeving.

 

Responsegedrag:


Het doel van dit assessment is vast te kunnen stellen waar uw voorkeuren liggen als het gaat om uw responsegedrag. Wat wordt met responsegedrag bedoeld? Hiermee wordt bedoeld het gedrag van iemand als reactie op zijn omgeving. Gedrag door iemand aangepast op zijn/haar omgeving (dus hoe u handelt en denkt met personen in uw omgeving).


Er wordt opnieuw middels 104 omschrijvingen van gedragskenmerken gekeken naar uw gedrag.


Resultaat


U krijgt inzicht in uw voorkeuren als het gaat om uw responsegedrag. Wanneer u tevens de vragenlijst voor het basisgedrag heeft ingevuld, kunt u ook vaststellen in welke mate u uw gedrag aanpast aan uw omgeving.


Kosten


De kosten voor een rapport van dit assessment zijn voor de 1e aanvraag € 75,00, elke volgende € 50,00. U ontvangt het rapport zodra deze kosten voldaan zijn. U kunt het rapport bestellen door re-boven aan de site via het Tabblad 'Bestellen' uw contactgegevens met aanvraag achter te laten.


Assessment


Wilt u meer informatie over deze assessments, neem dan contact met ons op.

 
Webdesign en hosting Freson Producties
De website van LeiderschapsDNA maakt gebruik van cookies voor het anoniem bijhouden van gebruikersstatistieken.
Door gebruik te blijven maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.
 
Sluit lees meer