Heeft u ook zo'n behoefte aan nieuw leiderschap?

"Na 5 succesvolle edities van de Leergang LeiderschapsDNA hebben we het roer omgegooid; in plaats van 2×3 dagen een Leergang te volgen bieden we vanaf nu Masterclasses aan en een Opleiding OBM Practioner", aldus Pieter Keeris, Programmamanager van LeiderschapsDNA.

Door welke drijfveren wordt uw gedrag bepaald?

DNA is de drager van alle erfelijke informatie die u bezit. Tijdens de Masterclasses van LeiderschapsDNA gaan wij samen met u op zoek naar de 'genen' die bepalend zijn voor uw leiderschapsgedrag.

Tijdens de diverse Masterclasses (o.m. de Gedrag- en Drijfverenanalyses van DISCOVER) ontdekt u uw waarheid over leiderschap. Tijdens deze Masterclasses en opleiding Organizational Behavior Management (OBM) Practioner speelt u de hoofdrol, zodat u inzicht krijgt in uw drijfveren op het gebied van leiderschap. Hierdoor bent u in staat om uw managementfunctie verder te ontwikkelen en direct toe te passen in de dagelijkse praktijk.

Ervaringen eerdere deelnemers: gebruikerservaringen over LeiderschapsDNA, lees meer hier!

Resultaat en ROI van de Opleiding OBM Practioner?

  • hoe kunt u het maximale potentieel van de werkvloer benutten?
  • middels een stappenplan principes uit de wetenschap van de gedragsanalyse toepassen om werkprestaties en werkplezier duurzaam te verbeteren
  • u leert motivatie en prestatie te maximaliseren
  • bij deze OBM Practitioner wordt er niet alleen ingegaan op het theoretische, klassikale gedeelte, maar vooral op de praktijk. Vandaar dat wij de enige zijn in Nederland welke 2 halve dagen individuele begeleiding bieden op locatie!

Voor wie is de Opleiding OBM Practioner geschikt? Uit het oogpunt van kwaliteit heeft LeiderschapsDNA enkele toelatingseisen geformuleerd:

  • u beschikt over een HBO werk- en/of denkniveau en kunt dit via uw CV aantonen
  • u heeft een goed begrip van de Engelse taal (de theorie en het theorie-examen zijn  in het Engels)
  • u wilt voldoende tijd investeren om de cursus met succes af te ronden
  • tevens bent u werkzaam in een functie waarin gedragsverandering in organisaties aan de orde is en tot uw werkgebied behoort of gaat behoren

De data van de Opleiding OBM Practioner worden in overleg vastgesteld. Je kunt je inschrijven: klik Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Organisatie:

Pieter Keeris (Vision-Share) heeft in de afgelopen jaren een visie m.b.t. leiderschap ontwikkeld. Hij ontdekte dat er een spanning zit tussen de doorgaans analytisch sterke en procesmatig georiënteerde manager en de omgeving met een diversiteit aan belanghebbenden: klanten, management team, leidinggevenden en (de vaak vele) medewerkers.

Hierbij is het van belang dat de manager ook om kan gaan met deze spanningsvelden en juist hierbij ook richting kan geven. Het leiderschap van de manager is hierbij essentieel, dit terwijl de interesse voor het gedrag van mensen niet direct voorop staat bij de manager. Naar aanleiding van deze constatering is LeiderschapsDNA ontwikkeld. Pieter is OBM Practioner gecertificeerd.

LeiderschapsDNA levert vooruitgang voor uw organisatie, volgt up-to-date de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Leiderschap.

LeiderschapsDNA biedt ook ondersteuning aan management en medewerkers op zoek naar verbeteringen in samenwerking.
 
Webdesign en hosting Freson Producties