Ervaringen van deelnemers

Enkele impressies tijdens de leergang:(klik op de foto voor een vergroting)

2014 2013
Gedragsoefeningen, omgaan met weerstand; daarnaast een interactieve sessie onder begeleiding van Harry Starren.2012

 

Rinze Bredschneijder

Zelfstandig Logistiek Interim Manager

De training is een goede mix van inhoud over “het harde en het zachte” maar het heeft me ook een spiegel voorgehouden om mijn eigen gedrag/instelling te laten zien. Dat laatste heeft misschien nog wel de meeste impact gemaakt. Gedragsverandering is nu eenmaal moeilijk, vooral als het erg diep zit.
Rinze Bredschneijder-Zelfstandig Logistiek Interim Manager
 

Rob Zwart

Site Manager Detail Result

Het was voor mij zeer leerzaam, enorm veel input. Wat mij erg aanspreekt is de diverse benaderingen en toepassing van de manieren van leidinggeven en het bekijken van de persoon.
Rob Zwart-Site Manager Detail Result
 

Rinaldo Hofstede

Manager Planning en Operatie Tielbeke Transport

Ik heb de gehele drie dagen als een grote ontdekkingstocht ervaren. Bij sommige dingen kwam er een "aha" bij me op en bij andere zaken was het "oh" kan dat ook zo uitgelegd worden. Ook kwam ik vele nieuwe zaken tegen die ik denk te kunnen gebruiken. Tijdens de lessen heb ik veel dingen genoteerd die ik nog wil reflecteren op mijn bedrijf.
Rinaldo Hofstede-Manager Planning en Operatie Tielbeke Transport
 

Joost Visbeen

Logistiek Directeur Visbeen Transport

Een intensief programma, een kleine groep, gevarieerde colleges en persoonlijke begeleiding van Pieter maken dat LDNA zich onderscheidt van andere aangeboden leiderschapstrainingen in de markt.
Joost Visbeen-Logistiek Directeur Visbeen Transport
 

Diana Vink

Zelfstandig Logistiek Interim Manager

Een prima combinatie van mini-colleges van hoogleraren en de mogelijkheid jezelf beter te leren kennen door o.a. intervisie momenten en het samenspel met je mede-cursisten in een informele sfeer waarin veel gelachen wordt.
Diana Vink-Zelfstandig Logistiek Interim Manager
 

René Peeters

Manager Supply Chain Helly Hansen

Brede training met verschillende handvaten en je tot nadenken aanzet, om beter een supply chain te kunnen managen. Zeer interessant en leerzaam.
René Peeters-Manager Supply Chain Helly Hansen
 

Frank Loots

Manager Bedrijfsburau Active Ants

Een enorm waardevolle leergang voor iedere logistieke professional die zijn kennis en slagvaardigheid op de werkvloer wil funderen en vergroten. Een mooie manier van theorie in de praktijk brengen!
Frank Loots-Manager Bedrijfsburau Active Ants
 

Joris Wijnja

Operationeel Directeur Veenstra-Fritom

De eerste drie dagen waren inspirerend, eye openend, informatief, druk, energie vretend en heel erg leuk om mee te maken en bied volop kansen en mogelijkheden om  het aangebodene in praktijk te gaan brengen. Compliment voor hoe jullie het hebben georganiseerd,  de locatie(s) en de verzorging zijn prima voor elkaar. Ik zie uit naar het tweede deel!
Joris Wijnja-Operationeel Directeur Veenstra-Fritom
 

Eduard Meiler

Zelfstandig Logistiek Interim Manager

Het eerste deel van de leergang, dat behoorlijk intensief en zeer divers was, voegde voor mij een flinke dosis nieuwe kennis en veel nieuwe inzichten toe zodat ik mijn eigen functioneren en handelen door een andere bril ben gaan bekijken. Mijn aantekeningen heb ik intussen zorgvuldig uitgewerkt en ik verwacht dat ik deze nog vaak zal gaan bekijken. De laatste dag van deze eerste module was voor mij denk ik het meest interessant.
Eduard Meiler-Zelfstandig Logistiek Interim Manager
 

Arjen Hordijk

Supply Chain Manager DE

Interessant, het ene meer bruikbaar dan het ander, in sommige gevallen een herhaling / verfrissing, nu zoeken naar hoe en wanneer…..!
Arjen Hordijk-Supply Chain Manager DE
 

Daniel Wartena

Terminal Manager DHL Express

“Arie de Ruijter heeft mij echt aan het denken gezet! Hoe authentiek ben ik eigenlijk?” Dit was voor mij de meest inspirerende sessie maar overall was het ook erg interessant. Ben zeker weer aan het denken gezet!
 Daniel Wartena-Terminal Manager DHL Express
 

Diana van Zielst

Commercieel Directeur Visbeen

De variatie in de onderwerpen die door de gastsprekers in woord en beeld werden aangedragen waren boeiend. Het heeft mij nieuwe ideeën gegeven in het vraagstuk welke leiderschapsrol het best zou passen om de continuïteit en het succes van onze groeiende onderneming voor nu en in de toekomst te behouden.
Diana van Zielst-Commercieel Directeur Visbeen
 

Harry Heerts

Teamcoördinator ROC van Twente

Door de onderwerpen die aan bod zijn gekomen is mij heel duidelijk bijgebleven dat wanneer ik het gedrag van anderen wil begrijpen en veranderen dan moet ik eerst naar mijn eigen gedrag kijken en dit kunnen begrijpen/plaatsen, alvorens ik veranderingen wil zien bij anderen, “verbeter de wereld begin bij jezelf”.
Harry Heerts-Teamcoördinator ROC van Twente
 

Edwin Flikkema

Reining Transport

"Het is een leergang met een wisselend aanbod van onderwerpen die achteraf toch allemaal verband met elkaar blijken te hebben. Ook de samenstelling van de groep was prima; niet te groot om anoniem mee te kunnen doen, maar wel groot genoeg om vanuit verschillende invalshoeken feedback te krijgen".
Edwin Flikkema-Reining Transport
 

Albert Engels

Hollander Barendrecht (The Greenery)

"De wereld veranderd snel, andere tijden, ander leiderschap. LeiderschapsDNA geeft mij inzichten in deze ontwikkelingen en hoe ik mijn persoonlijk gedrag hierin kan veranderen".
Albert Engels-Hollander Barendrecht (The Greenery)
 

Hein Heusschen

PostNL

"Deze leergang is een mix aan theorie die vervolgens weer vertaald wordt door de gerenommeerde gastsprekers naar de hedendaagse praktijk in het hogere echelon. Deze praktijkkant met in het bijzonder jijzelf als centrum naar/van de buitenwereld. Verfrissend, soms een beetje confronterend maar ook vooral uitdagend om in de veilige omgeving van je medecursisten het geleerde ook meteen toe te kunnen passen".
Hein Heusschen-PostNL
 

Harm Kasbergen

Reining Transport

"Een goede interessante leergang die met behulp van goede docenten goede en waardevolle informatie verschaft. Ook is er ruimte voor goede discussies waarbij ruim voldoende tools worden aangedragen en besproken. Bedankt!".
Harm Kasbergen-Reining Transport
 

Henk Brink

Brink Twente Transport

"Dit is een super goed idee, vooral mee doorgaan. Het belang van de leergang leiderschapsDNA voor professionals in de logistieke sector is zeer groot".
Henk Brink-Brink Twente Transport
 

Jan-Paul Drenth

JPD Interim Management

"De leergang heeft mij handvaten geboden om mezelf als leider in de komende tijd te verbeteren. Iedere leider in de logistiek die open staat voor deze training zal voldoende handvaten vinden om effectiever te zijn".
Jan-Paul Drenth-JPD Interim Management
 

Sandra Campstein

Flextronics

"De leergang leert je kritisch te kijken naar je eigen persoon en je gedrag als leidinggevende. Je krijgt inzicht in je eigen drijfveren en handelen en hoe dit te veranderen. De  toegevoegde waarde zit hem in de eigen ontwikkeling".
Sandra Campstein-Flextronics
 

Leon van den Akker

PostNL

"De diversiteit, de leerstof en de ervaringen die gedeeld worden tijdens de leergang geven je waardevolle informatie en inzichten waar je iets mee kan doen'.
 Leon van den Akker-PostNL
 

Ger Hermans

Flextronics

"De behandelde stof en de docenten die komen spreken zorgen ervoor dat je een goede mix aan informatie en technieken krijgt die je kunt toepassen in je dagelijkse activiteiten. Ik heb deze leergang als zeer waardevol ervaren en zou aan een eventueel vervolg graag deelnemen".
Ger Hermans-Flextronics
 

Albert Douma

Programma Manager Dinalog

"In het algemeen mijn complimenten voor de leergang, ik ben er positief over en heb veel geleerd".
Albert Douma-Programma Manager Dinalog
 
 
 
Webdesign en hosting Freson Producties
De website van LeiderschapsDNA maakt gebruik van cookies voor het anoniem bijhouden van gebruikersstatistieken.
Door gebruik te blijven maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.
 
Sluit lees meer